Een klein beetje meer over jullie fotograaf

Omdat ik mij er heel bewust van ben dat ik als trouwfotograaf in heel een erg intieme setting werk en jullie mij ook dichtbij laten op jullie mooiste dag vind ik het leuk om ook wat met jullie te delen over mij zodat jullie een beetje weten wie er straks jullie bruiloft komt fotograferen.

Foto: Donna van Stockum

 

Voor zover ik me kan herinneren ben ik vanaf klein af aan altijd al bezig geweest met het creëren van visuele schoonheid.

 

Vooral tekenen en schilderen had mijn volle aandacht. Ik herinner mij nog heel goed dat ik rond mijn vijfde jaar een periode heb gehad dat ik geobsedeerd was van het tekenen van mooie vrouwen in grote jurken met hartjes en sluiers.

Op dat moment niet geheel bewust van wat ik toen tekende. hield ik op school vaak trots mijn creaties op papier in de lucht terwijl ik zei; 

'Als ik later groot ben ga ik heel veel mensen blij maken met mooie creaties.' 

 

Wie had kunnen denken dat ik inderdaad jaren later te maken zou krijgen met de verschijningen uit mijn kindertekeningen... wauw!

 

Omdat ik een artistiek dromerig kind was besloot mijn moeder om me na de basisschool op de Vrije school te plaatsen, zodat ik mij daar volledig kon ontplooien tot een nog creatievere geest dan ik al was. Dat was een schot in de roos! Wat een heerlijke tijd was dat.

 

Ik wilde heel graag naar de kunst academie na deze periode maar besefte gauw dat daar heel erg weinig kansen lagen op een goede baan in de toekomst dus ik besloot om een leraren opleiding te doen die ik helaas niet heb afgemaakt omdat ik me in mijn vrijheid beperkt voelde.

 

Na een hoop losse goedbetaalde baantjes waar ik veel vrijheid kreeg omdat ik een werkpaard ben merkte ik dat ik niet gelukkig werd als ik mijn artistieke kant niet kon inzetten. Gelukkig ontdekte ik de digitale camera die toen net in opkomst was er ging een wereld voor me open...

 

Vanaf dát moment wist ik het ... ik word FOTOGRAAF!

 

Na heel veel oefenen ging ik in 2009 in een foto vakzaak werken waar ik de fijne kneepjes van het vak leerde, geloof me ik heb er heel hard voor moeten bikkelen niets kwam vanzelf en mijn leermeester was streng maar rechtvaardig maar o zo kritisch!

 

Na enkele jaren in het luchtkasteel 'Fashion fotografie' te hebben gezeten besloot ik het roer om te gooien en te kiezen voor ECHTE mensen, ECHTE emoties en ECHTE gebeurtenissen ... bruidsfotografie was en IS de beste stap die ik ooit heb kunnen nemen... het heeft mij een beter mens gemaakt.

 

* Ik ben een emotioneel wezen en huil soms stiekem mee achter de camera

maar zorg wel dat NIE-MAND dat ziet ;)

 * Ik heb twee mooie zoons, een lieve vriend en een kater dus mijn leven speelt zich af in een 'man cave'

 * Tijdens het editten van jullie foto's luister ik graag naar Armin van Buuren 

 *  Ik ben dol op Starbucks en humor op het juiste moment

 

Is er nog iets dat je graag over mij wilt weten stuur me dan gerust een berichtje.