handgebonden Luxe trouwalbums

Jullie herinneringen worden tastbaar in een prachtig trouwalbum!


Laat jullie trouwreportage helemaal tot leven komen in onze prachtige trouwalbums die ik met zorg heb uitgezocht.

Ik druk jullie favoriete selectie op hoogwaardig Fuji fotopapier met mooie cover gemaakt van romantisch linnen, luxe kunstleer of exclusief leer, in tientallen kleuren te bestellen. 


Mijn trouwalbums zijn allemaal lay-flat. Dit houdt in dat er geen storende naden en vouwen in het midden van het album zijn, waardoor het album van links naar rechts helemaal plat ligt, zodat de foto's optimaal tot hun recht komen.

Een hele foto over twee pagina's verdelen behoort dus tot de mogelijkheden en maakt het album uniek. 

We ontwerpen jullie album samen

Ik maak slechts een vooropzet van jullie trouwalbum maar jullie bepalen uiteindelijk zelf welke foto's er in het album komen en in welke layout. Op deze manier zul je volledig de eigen regie houden over de look & feel van jullie trouwalbum.

Het is ten slotte het album waar jullie jaren in zullen kijken en pas als zo is als jullie in gedachten hebben word het album besteld. 


Ouderalbums

Speciaal voor de ouders en schoonouders kunnen er ouderalbums mee besteld worden in een voordelig ouderpakket.De ouderalbums zijn een miniatuur versie van jullie originele trouwalbum, de cover en opmaak zijn identiek aan jullie eigen album.Leuk om onverwachts cadeau te geven !

 

Het ouderalbums is tevens het meest geschonken kerstcadeau van mijn bruidsparen aan hun [schoon]ouders. 

 "De ouder-albums waren een complete verrassing voor onze ouders!

Ze zijn er zo ontzettend blij mee; het is een echte aanrader!"

Rik & Wendy


Wat is de levertijd van het trouwalbum?

Na jullie volledige goedkeuring van het ontwerp en de materiaalkeuze wordt het album besteld en geleverd binnen 6 weken, mits het materiaal voorradig is, bij exclusief leer kan het soms iets uitlopen.