· 

Trouwfotograaf Gorinchem - Dussen

A real wedding - M & R 20 06 2019

Zoals al eerder beloofd deel ik mijn allereerste REAL wedding met jullie zodat we iets meer terug kunnen zien de prachtige herinneringen die wij vastleggen. En wat een feest dat ik meteen aftrap met dit fantastische stel R & M met hun kleine meisje.

Naast het feit dat zij niets aan het toeval hebben over gelaten was het gewoon heel erg fijn om deze dag bij te wonen als hun trouwfotograaf. Samen met second shooter Rebecca [Rebecca Emily Photography] en Dutch video guy Iwan Appels hebben weervoor gezorgd dat deze mooie dag keer op keer herbeleefd kan worden. Wat begon als een druilerige dag eindigde met eenprachtige gouden gloed. We begonnen met een relaxte fotoshoot bij Kasteel Dussen waarna we ons richting het Hippe Hipper Kolfbaan in Gorinchem begaven waar de rest van de dag verder gevierd werd. En wauw wat kwamen er ook veel mooie emoties voorbij! M & R ik heb genoten van jullie bruiloft en ben vereerd dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0