Bruidsfotografie Fort Eiland IJmuiden


Anna & Maarten

 

Anna en Maarten ... what can I say ... maanden heb ik gedroomd over en uitgekeken naar jullie grote dag!  

Vanaf onze kennismaking hebben jullie mij het gevoel gegeven dat ik samen met een geweldig team bestaande uit mijn favoriete visagist Sandra van Uffelen, second shooter Dewi Blonk, en Party fotograaf Ellen van Lent alle vrijheid kreeg om iets heel moois neer te zetten samen met jullie.

We hebben dan mede dankzij jullie ook alle registers open kunnen trekken om een spetterende trouwreportage tot stand te brengen, net zo spetterend als jullie dag zelf.

Geweldige mensen om jullie heen,jullie liefde oprecht en puur, Fort Eiland was geweldig om op te mogen werken, niks was te gek en tot slot nog een knal feest als kers op de taart. We hebben allemaal genoten van dit avontuur, jullie avontuur! 

Hier alvast een preview van een zeer geslaagde dag!